Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 30.04.2018.
futsal (Z)

Odličan uspjeh ženske futsal ekipe Ekonomskog fakulteta

U sportskoj dvorani Martinovka održana je završnica zagrebačke sveučilišne Unisport lige za žene u kojoj su se susreli vječni rivali KIF i Ekonomski fakultet. Obje ekipe uvjerljivo su prohujale  početnim  dijelom  natjecanja  sa impozantnim učinkom stoga je sve ukazivalo na  spektakularnu  završnicu.

Baš kako je i najavljeno bilo je to pravo finale, neizvjesno do samog kraja. Izrazito teška i napeta utakmica bespoštedne borbe do zadnje sekunde opravdala je sva očekivanja što je potvrđeno i reakcijama publike. Iako je rezultat mogao otići na obje strane, ekipe su uspjele zadržati maksimalnu koncentraciju te je regularni dio završio rezultatom 0:0 nakon čega se pristupilo izvođenju šesteraca.

Nažalost, u toj lutriji je više sreće imao KIF te uzeo zlato. Ostaje žal što ova maestralna sezona nije okrunjena u konačnici ligaškim zlatom. No, ovo srebro oko vrata, gromoglasno navijanje prepunih tribina Martinovke i prilika za revanš u borbi za premijerno izdanje Zaba sveučilišnog Kupa itekako su dovoljni za pronalaženje kako utjehe tako i dodatnog motiva da se vratimo još odlučnije u Martinovku iduća dva vikenda u potrazi za najsjajnijim odličjem i prizovemo malo sreće na našu stranu.

Isto tako o ovosezonskoj uvjerljivosti ekonomistica tokom cijele sezone svjedoče i individualne nagrade proizašle iz dobrih partija cijele ekipe, koje su primile naša Gabrijela Gaiser (MVP “Mato Čuljak’) i Petra Lerotić (najbolja vratarka).

Finale-EFZG(Lerotić Petra, Javorović Matea, Pejić Ivona, Gaiser Gabrijela, Vučković Marija, Matijević Tomislava, Bojčić Dario-trener)

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail