Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 17.05.2018.
spuzi 1 mjesto

Izvještaj sa tjedna sportaša 2018.

U razdoblju od 7. do 11. svibnja 2018. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji ŠDEF-a (Športskog društva Ekonomskog fakulteta) obilježen je 4. Tjedan sportaša EFZG-a.

Na malonogometnom (futsal) turniru EFZG-a nastupilo je 9 momčadi koje su bile raspoređene u tri skupine. Nakon grupne faze natjecanja, uslijedile su završne utakmice. Nakon izjednačene borbe i vrhunske prezentacije nogometne igre, ali i fer igre kako i priliči našim studentima, titulu najbolje momčadi na turniru ponijela je ekipa „Spuži“ (studenti 3 godine) koji treću godinu za redom osvajaju naslov pobjednika ali ovaj put pod novim imenom. Ona je u finalnoj utakmici s rezultatom 3:1 nadmašila ekipu „Sikire“ (studenti 4 godine). Treće mjesto na turniru je osvojila ekipa „Hitrec četvrtkom“ pobjedom od 2:1 nad ekipom „Los-Mor“. Pobjednici turnira nastupili su u sljedećem sastavu: Fran Prelević, Sandro Žigić, Kristijan Žunec Veliki, Hrvoje Žuvela, Luka Žilić, Mario Jurić i Marko Prgin. Najboljim igračem turnira proglašen je Hrvoje Žuvela iz pobjedničke momčadi, najboljim strijelcem turnira proglašen je Luka Bošković iz ekipe „Sikire“ s 6 postignutih pogodaka, a najbolji golman proglašen je Kristijan Žunec Veliki također iz pobjedničke momčadi.

Ovogodišnji tjedan sportaša Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokazao je svu raskoš sportskog duha i talenta naših studenata. Još jednom pokazali smo zajedništvo i potvrdili kakvo sportsko srce ima Ekonomski fakultet. Velike zahvale na pruženoj podršci upućujemo Upravi fakulteta i muškoj malonogometnoj reprezentaciji Fakulteta. Veselimo se sljedećem Tjednu sportaša i ponovnoj prilici za druženje na sportskim terenima.

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail