Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 20.10.2014.

Studentsko skijanje i bordanje 2015

ski

Poštovani,

Već 13 godina zaredom organiziramo studentsko proljetno skijanje, nastojeći izabrati skijališta u Francuskoj, koja kvalitetom, terminom i cijenom odgovaraju studentskom interesu, budžetu i obavezama. Ove godine s pripremama smo počeli ranije nego inače, kako bi sve bilo na vrijeme i transparentno.
U privitku Vam šaljemo primjer plakata i letka, koje ćemo Vam distribuirati ukoliko želite. Pozivamo Vas da plakat objavite na web stranici svoje Udruge i postavite na frekventno mjesto svog poslovnog prostora, fakulteta, prostora kabineta, oglasne ploče ili sportske dvorane. Također Vas pozivamo na distribuciju letaka uz motivaciju studenata i objavljivanje informacija na portalima Vaše Katedre/Udruge.

Ovdje je i direktan link s detaljnijim uputama:

http://izazov.net/sezonska-ponuda/studentsko-skijanje-les-arc-1800-la-plagne-07-14-03-2015/

gdje su i kontakti agencije Izazov, za dodatne upite, prijave i rezervacije.

Škola skijanja i bordanja, koja je gratis za studente koji reguliraju dio programa kolegija Tjelesne i zdravstvene kulture na Fakultetu, podrazumijeva 24 sata nastave, odnosno obuke skijaških/borderskih tehnika, te se na mnogim fakultetima priznaje za potpis iz kolegija TZK, u jednom semestru. Iskreno se nadamo kako će tako biti i ove godine, obzirom da nastavi pristupamo maximalno ozbiljno i odgovorno. U program se mogu uključiti svi studenti zagrebačkog Sveučilišta, neovisno o godini studija, pohađanju škole skijanja i potpisu.

Program ćemo pokušati ispuniti sadržajima zabave i dodatne rekreacije, prilagođenim ciljanoj populaciji, studentima.
Stojimo Vam na raspolaganju i srdačno Vas pozdravljamo!

Saša Čuić, prof., Veterinarski fakultet (098/524-157)
Mr. sc Constanza Lizačić, prof., Ekonomski fakultet (098/271-245)

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail