Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 12.12.2014.
DODJELA 2013 2014 011

Dodjela nagrada za sveučilišno prvenstvo 2013/2014

ŠPORTSKO DRUŠTVO EKONOMSKOG FAKULTETA

23 godine rezultati na sportskom Prvenstvu zagrebačkog Sveučilišta boduju se za sveukupni plasman fakulteta u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Dugi niz godina studentice i studenti Ekonomskog fakulteta na sportskom planu postižu vrlo zapažene rezultate i stoga ne čudi da studenti Ekonomskog fakulteta nose titulu NAJUSPJEŠNIJIH, u posljednjih 13 godina, 9 osvojenih naslova Sveučilišnog prvaka.

Od 2007.g. Športsko društvo Ekonomskog fakulteta (ŠDEF) snažno i aktivno nastoji motivirati studente, profesore i djelatnike fakulteta, promicati sportski duh, te poticati izvrsnost i na sportskom planu.

Ponosni smo na sportske uspjehe preko 200 naših studentica i studenata. Natječući se u 20-tak sportova, u konkurenciji 30-tak fakulteta, na Prvenstvu ZG Sveučilišta 2014., studenti Ekonomskog fakulteta osvojili su izvrsno 1. mjesto. Okupljeni u Športsko društvo Ekonomskog fakulteta, studentice i studenti redovno i naporno treniraju, vikendima se natječu, te uz odricanja i veliku požrtvovnost, ponosno predstavljaju svoj Fakultet.

Uspjesima se pridodaju sjajni rezultati pojedinaca u reprezentacijama Prvenstva Hrvatske, europskim i svjetskim studentskim Prvenstvima, te ostalim studentskim Turnirima u zemlji i inozemstvu. Neophodnom podrškom i pomoći Uprave Fakulteta, rad Društva i sport značajno doprinose unapređenju ugleda i promociji Fakulteta.

DODJELA 2013 2014 014

10. prosinca 2014. u dvorani Ekonomskog fakulteta održana je svečanost dodjele pehara i priznanja za sportove loptom i ukupni poredak u sezoni 2013/2014. U ime studenata sportaša Ekonomskog fakulteta priznanja je primila Predsjednica ŠDEF-a, Prof. dr. sc Vlasta Bahovec, a nagrade su uručili Prodekanica Ekonomskog fakulteta Izv. prof. dr. sc Anita Pavković i Predsjednik Zagrebačkog Sveučilišnog športskog Saveza Mladen Sedar, prof.

Mr. sc Constanza Lizačić

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail