Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 10.06.2015.
unisport-finals-2

Srebro i zlato tenisačica i tenisača Ekonomskog fakulteta na Unisports finals u Poreču

U Poreču je od 28. svibnja do 1.lipnja 2015. održano Sveučilišno prvenstvo Hrvatske, poznatije kao UNISPORT Finals, a Ekonomski fakultet u Zagrebu je imao svoje predstavnike u tenisu u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Igračice su osvojile izvrsno 2. mjesto u konkurenciji od 12 ekipa. Za Zagrebačko sveučilište nastupile su Anamaria Čutura i Ema Banić s Ekonomskog fakulteta i Anja Vučić s Kineziološkog fakulteta. Suvereno su se plasirale u finale bez izgubljenog meča, no u finalu su djevojke iz Splita ipak bile bolje i pobijedile s ukupnim rezultatom 2:0. Bez obzira na poraz u finalu, djevojke su pokazale da se mogu očekivati fantastični rezultati i u narednim godinama.

unisport-finals

Za mušku ekipu su nastupali Ivan Lovrić s FER-a te Matija Palinić i Vanja Blažun s Ekonomskog fakulteta te u konkurenciji od 9 ekipa osvojili 1.mjesto. Najteži meč su imali u 1.kolu igranja u skupini kada su u meču „finala  prije finala“ pobijedili kolege iz Pule s rezultatom 2:1 nakon neizvjesne igre parova. Nakon tog teškog meča su do kraja dobili sve mečeve s 2:0 i bez većih problema osvojili titulu. Ovim naslovom su osigurali pravo nastupa na Europskim sveučilišnim igrama koje će se u srpnju 2016. godine održati u Zagrebu i Rijeci.

ČESTITAMO!!!!

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail