Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 07.12.2017.
plivaci

Odličan uspjeh plivačica i plivača Ekonomskog fakulteta

Na bazenima Utrina dana 25.05.2017. godine održano je Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u plivanju. Natjecalo se u četiri pojedinačne i dvije štafetne discipline. Plivači su osvojili 2. mjesto, a plivačice Ekonomskog fakulteta osvojile 3. mjesto.

Ekonomski fakultet je nastupio u sastavu sa 4 plivačice i 8 plivača. Katarina Mirosavljević, Petra Grčević, Matea Pandurić i Iva Ćaleta od plivačica te Kristijan Tomić, Luka Bobanac, Ivor Flego, Patrik Đivić, Sandro Đonlić, Ivan Balen, Mateo Milina i Luka Lenardić.

Pojedinačno su kod djevojaka najzapaženije uspjehe ostvarile Katarina Mirosavljević sa osvojenim zlatom na 50m slobodno i srebrom na 50m delfin te Petra Grčević sa osvojenom broncom na 50m prsno.

U muškoj konkurenciji Kristijan Tomić je obranio naslov sveučilišnog prvaka na 50m prsno.

U štafetnom dijelu djevojke su osvojile broncu u disciplini 4x50m mješovito u sastavu Katarina Mirosavljević, Iva Ćaleta, Petra Grćević i Matea Pandurić dok su muški osvojili srebro u istoj disciplini u sastavu Kristijan Tomić, Luka Bobanac, Luka Lenardić i Ivor Flego te broncu u disciplini 4x50m slobodno u sastavu Mateo Milina, Patrik Đivić, Sandro Đonlić i Ivan Balen.

Čestitke našim plivačima i plivačicama te se nadamo da će iduće godine ostvariti još bolji uspjeh.

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail