Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 12.02.2015.
IMG_1149__1423746747_36002

KiK Textilien obukao zagrebačke studentske futsal prvakinje s EFZG-a

Napisala: Petra Lerotić

Studentice Ekonomskog fakulteta Zagreb (EFZG), članice ženske futsal ekipe, okupljene u Športskom društvu Ekonomskog fakulteta (ŠDEF-u), ostvarile su uspješnu suradnju sa najvećim europskim tekstilnim trgovcem odjećom, njemačkim KiK Textilienom.

Naime, KiK Textilien, njemački tekstilni lanac, broj 1 u Europi i jedna od najbrže rastućih tvrtki na ovom području, odlučila je, po drugi puta za redom, u sklopu svoje velike akcije „Maknimo djecu s ulice“, donirati nogometne dresove za sve uzraste klubovima i sportskim udrugama diljem Hrvatske.

Dresovi su clima cool, a sastoje se od gornjeg i donjeg dijela, štucni,  te sportske torbe po jednoj momčadi.

Sretni smo što je KiK Textilien prepoznao rad i uspjehe naše ženske futsal ekipe EFZG-a i ŠDEF-a, te nam omogućio da postanemo dio ove velike akcije. Ženska futsal ekipa EFZG-a, već šestu godinu za redom, sudjeluje u Zagrebačkoj sveučilišnoj futsal ligi (ZSFL) i ostvaruje zapažene rezultate.

IMG_1152__1423746568_33147

 

ZSFL za studentice, pod okriljem je Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza (ZSSS) i broji 16 ekipa, što je ukupno preko 180 studentica zagrebačkih fakulteta. Upravo u toj jakoj konkurenciji, u posljednje tri godine, ženska futsal ekipa EFZG-a, uvjerljivo je najuspješnija momčad, sa osvojene dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Ovim putem još jedanput zahvaljujemo tvrtki KiK Textilien, koja je u ovim recesijskim vremenima imala sluha i prepoznala studentski sport, kao važnu sastavnicu hrvatskog sporta i psihofizičkog razvoja naših studenata, te nam velikodušno ustupila komplet od 18 dresova, uz 2 golmanska.

Više o donatoru pronađite ovdje

KiK logo

Također, pozivamo sve zainteresirane kolegice: priključite se aktualnim prvakinjama zagrebačke sveučilišne futsal lige i postanite dio naše ekipe!

(za probne treninge javiti se na email: lerotic.petra@gmail.com)

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail