Športsko društvo Ekonomskog fakulteta

Objavljeno: 28.04.2015.
prva muška

11. Regata Ekonomskog fakulteta

U subotu 25.4.2015. održana je 11. Regata Ekonomskog fakulteta. Na regati sudjelovalo je sveukupno 21 veslačka posada od kojih je velika većina sa zagrebačkog sveučilišta, te posade sa Sveučilišta u Zadru i Univerziteta u Beogradu. Regata se sastoji od četiri utrke, a VK Ekonomist nastupio je s pet posada.

Naša druga muška posada sastavljena od veslača novaka nastupila je u Utrci poduzeća na 500m te je u gustoj završnici ostala bez medalje.

novaci

Studentice su u žestokoj konkurenciji u Utrci medijskih kuća na 1000m osvojile izvrsno drugo mjesto.

Treća utrka je Utrka diplomiranih u kojoj nastupaju alumni članovi kluba i pojedini profesori i asistenti Ekonomskog fakulteta. Ove godine su sudjelovale dvije posade diplomiranih veslača Ekonomskog fakulteta te su osvojili srebro i broncu.

U posljednjoj utrci, Utrci Ekonomskog fakulteta, naša prva muška posada na 2000m u neizvjesnoj završnici izborila odlično drugo mjesto.

studentice

Regata Ekonomskog fakulteta se u potpunosti organizira od strane studenata članova kluba, te je klub otvoren za svakog studenta Ekonomskog fakulteta koji se želi priključiti u bilo koje doba godine. Sama regata kroz sve ove godine održavanja pokazala kao odličan način za početak veslačke sezone i pripremanje za Sveučilišnu utrku osmeraca koja će se ove godine održati 16. svibnja na jezeru Jarun.

Pozivamo sve prijatelje sporta i kolege studente da nam se pridruže 16. svibnja u popodnevnim satima u bodrenju naših posada i kolega.

veterani

FacebookTwitterGoogle+PinteresttumblrRedditStumbleUponEmail